Wie kan bij ons terecht ?

 

Individuele medewerkers en leidinggevenden. Vaak denken mensen bij coaching aan het oplossen van psychologische of sociaal-emotionele problemen. Hoewel coaching hiertoe zeker kan bijdragen, hoef je zeker geen ‘probleem’ te hebben om baat te hebben bij coaching. Eigenlijk kan elke vraag die te maken heeft met hoe je jezelf ziet of gedraagt door een coachsessie uitgediept worden. Het gebruik van paarden zorgt er daarbij voor dat je sneller tot de kern komt.

Teams die aan hun teameffectiviteit, samenwerking en communicatie willen werken of eens een ander teamuitje willen. Of willen jullie een training op maat voor jullie team ? Het kan allemaal bij ons.

Trainers, coaches, therapeuten die een waardevolle aanvulling zoeken op hun eigen programma. Wij werken vaak samen met andere professionals die vastlopen met een van hun cliënten dan wel op zoek naar een stukje verdieping voor hun cliënt.

HRM ers of werving en selectie bureau's die een assessment willen boeken of advies willen inzake burnout preventie.

Ouders die vastlopen bij de opvoeding van hun kinderen.

Stellen die vastlopen in hun relatie.

 

Mogelijke werkvormen zijn ondermeer : Individuele coaching, workshops, teamquickscan, teambuildingsessies, teamuitjes met leerkarakter, thematrainingen (leiderschap, verbindende communicatie, authenticiteit, samenwerking) executive coaching en horse assessments. De trainingen worden geheel aangepast aan de leervraag van onze klanten. Het is altijd maatwerk !

De coachingsessies verzorgen wij in onze buitenmanege die direct aan de workshopruimte grenst. Een coachsessie met paarden is op zich al een bijzondere gebeurtenis: lekker in de buitenlucht op onze prachtige locatie, niks moet, en direct en intens contact met de mooie wezens die paarden nu eenmaal zijn

De sessies  worden geleid door ondergetekende (Hanneke Maessen) . Ik heb ruime werkervaring opgedaan als HR- en interim manager, trainer en coach.  Voor grotere groepen werk ik o.a. samen met Carin Breukers Docent en Coach bij de Hoge School Zuid.