Ervaringen van onze klanten

 

 Anja :

Wat een bijzondere ervaring! Dankzij de paarden en de expertise van Hanneke komt er iets bij je los; een sessie of traject brengt mooie inzichten en ook antwoorden waar je naar op zoek was. Daarnaast is Hanneke een vrouw waar je je bij op je gemak voelt en dit maakt dat ik ook graag van haar diensten gebruik maak voor mijn cliënten.

Joyca :

Onlangs een training bij Hanneke mogen meemaken. Hanneke is uiterst professioneel, ze weet waar ze mee bezig is. De paarden zijn lief en geven op een natuurlijke, echte manier aan  hoe je overkomt en wat het effect ervan kan zijn. Hun gedrag, onderbouwd met de deskundige uitleg van Hanneke, geeft inzicht, doorkijk en biedt mogelijkheden tot verdere (zelf)ontwikkeling. Kortom: TOP een belevenis een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan grenzen verleggen, zelfreflectie en doorontwikkeling.

Mary :

Ik heb bij jou in één sessie meer geleerd dan in alle voorgaande cursussen en trainingen. Ik sta versteld van de impact van deze werkvorm. Ik heb nu zelf ervaren dat ik meer ruimte moet en kan bieden en dat dit prettiger werkt voor mezelf en voor de ander. Bedankt voor deze mooie ervaring. Ik kom zeker nog terug en ga je overal aanbevelen. Ik ben fan !

Anouk :

Inmiddels ben ik voor 3 verschillende gelegenheden bij Hanneke geweest. O.a. een coachingssessie met collega’s en een workshop paardencoaching gevolgd. Hanneke is een ervaren coach met een zeer prettige stijl. De inzet van de paarden werkt erg verhelderend. Daarnaast is het een prachtlocatie (met een vergaderruimte die je ook kunt huren voor je eigen bijeenkomsten) en zijn de paarden op een natuurlijke, diervriendelijke wijze gehuisvest. Absoluut een aanrader!

Arthur :

Het was wel confronterend mijn sessie. Ik ben vaak te zeer bezig met het doel en vergeet dan de mens of in dit geval het paard. Het werkt toch prettiger als je meer oog hebt voor het contact en de verbinding. Ik vond het ook heel waardevol dat ik deze nieuwe werkwijze meteen heb uitgetest en daardoor heb ervaren dat het niet alleen voor de ander maar ook voor mij prettiger werkt als ik meer aandacht besteed aan het contact. Ik zal dit zeker gaan toepassen zowel op het werk als privé.  Ik kom graag nog eens terug met mijn team.

Suze : 

Dank je wel voor de inspirerende middag. Was echt top ! Goed verzorgd en vooral leerzaam. Was bijzonder en jouw manier van reflectie is erg prettig. Ik ga je zeker aanbevelen in mijn omgeving en ook bij mijn eigen coachees. Wie weet hoe we elkaar nog kunnen versterken ! Tot gauw !

 

Team van een grote zorginstelling :

We hebben kunnen ervaren hoe effectief en krachtig ons team kan zijn als we beter samenwerken en meer vertrouwen hebben in elkaar. Het was een ervaring die veel impact heeft gemaakt en waar we nu binnen ons team verder mee aan de slag gaan. Bedankt namens ons hele team voor de wijze lessen, de goede verzorging en hartelijke ontvangst.

Jolanda :

Toen ik thuis kwam na de workshop was ik verwonderd, verbaasd en opgetogen van deze bijzondere ervaring. Dank je wel voor deze hele bijzondere ervaring, ik zou dit best nog eens willen meemaken. Ook mooi om de verhalen van de andere mensen te horen dat geeft ook veel steun. Ik ga proberen om zoals jij zei meer bij mezelf te blijven en meer mijn eigen ruimte innemen. Jullie doen mooi werk daar in jullie paradijsje...... ik kom graag nog eens terug !