Waarom kiezen voor Coaching met Paardenkracht ?

Coaching en dus ook Paardencoaching is geen beschermd beroep. Hoe zorg je er dan toch voor dat je de juiste keuze maakt uit al die coaches ? Kijk in ieder geval kritisch naar de persoon van de Coach en check de reviews op google, facebook etc. dan weet je beter of deze coach gekwalificeerd is en bij jou past.

 

Waarin onderscheiden wij ons van anderen ?

 

Ervaren Coach :

Onze coach Hanneke Maessen heeft een degelijke HBO achtergrond aangevuld met de nodige trainingen en curusussen en een opleiding tot paardencoach. Ze heeft veel ervaring opgedaan in zowel de zorgsector als ook het bedrijfsleven als Hr en Interim manager. Het coachen en trainen van, teams, managers en medewerkers maakte intergraal deel uit van deze functies. Daarnaast beschikt zij over de nodige levenservaring en loven haar coachéés haar professionele maar ook prettige wijze van coachen. Het is een dynamische coach die met veel empathie en humor haar coachéés begeleidt.

No nonsense houding :

Paardencoaching is een ervaringsgerichte werkvorm en levert daardoor alleen al betere resultaten op dan puur cognitieve coachingsmethodieken. Wij werken zeer pragmatisch en proberen zaken niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. De resultaten en de impact die deze werkvorm op onze coachéés heeft spreken voor zich ! (Kijk onder het kopje "Paardencoaching ?" voor klantervaringen)

 

Wij gaan uit van de wijsheid en kracht van de coachéé :

Wij brengen onze coachéés weer in contact met hun eigen wijsheid. Ze ervaren hoe krachtig ze kunnen zijn als mens of als team. Dit gaan we vervolgens verder bestendigen.

 

Natuurlijk Paardengedrag :

Wij werken uitsluitend met coachpaarden uit onze eigen kudde. Wij hebben met onze paarden een goede vertrouwensband opgebouwd op basis van wederzijds respect. Daarnaast houden wij onze paarden op paardwaardige manier zodat er alle ruimte is voor hun natuurlijk en sociaal gedrag. Dit zorgt ervoor dat wij uitermate invoelende en vooral ook veilige coachpaarden hebben. Doordat er verschillende coachpaarden beschikbaar zijn kan al naargelang de situatie het juiste paard gekozen worden. 

 

Toplocatie voorzien van alle gemakken :

De coaching vindt plaats op onze eigen locatie, in het buitengebied van het mooie Heuvelland, met alle rust en privacy van dien. Wij beschikken over een zeer riante paardenbak en een heerlijk knusse workshopruimte voorzien van alle gemakken. Zoals jura koffiemachine voor een lekkere cappuccino, pelletkachel, beamer, whiteboard, fantastisch uitzicht over het mooie heuvelland, op onze paarden en de paardenbak. Desgewenst kunnen wij ook een lunch verzorgen.

Bij ons hoef je niet te verkleumen op een modderige wei dus .....

 

Interesse ?

mail Hanneke@coachingmetpaardenkracht.nl  of bel :    06-40839938