Individuele Coaching met Paarden

Vind je het lastig om je grenzen te bewaken ? Heb je het gevoel vast te zitten ? Pieker je veel ? Loop je steeds weer tegen belemmeringen aan die je zelf niet goed begrijpt ? Snap je niet waarom mensen op een bepaalde manier op jou reageren ?

 

Heb je last van spanningen en onrust ? Of lukt het je bv niet om je leven weer op te pakken na ziekte, scheiding, burn-out etc. ? Heb je wellicht al diverse therapieën of coachingstrajecten gevolgd maar heeft dit niet het gewenste effect gehad ?

Dan is het nu tijd voor een paardenmiddel !

 

Een ontmoeting met een paard werkt verhelderend en helend en helpt je om echt contact te maken met je eigen gevoelens en verlangens. Je krijgt meer inzicht in je belemmerende patronen maar ook in je drijfveren en kwaliteiten !

 

 Het is voor ons als mensen normaal geworden om vooral rationeel te functioneren en handelen en onze gevoelens te negeren.  Als je dat lang genoeg doet raak je op een gegeven moment afgesneden van je gevoel en verlies je de verbinding met je authentieke zelf.

 

De consequenties zien we helaas ook steeds meer en meer, veel mensen raken mentaal en fysiek uitgeput en krijgen een burn-out. Maar ook fysieke klachten, depressie en relatieproblemen kunnen het gevolg zijn van het niet leven naar onze eigen innerlijke wijsheid.

 

Paarden helpen ons om weer uit ons hoofd te komen en weer contact te maken met onze buikgevoel. Onze buik is de plek waar onze intuitie huist, oftewel onze inner tutor (innerlijke leermeester). Deze innerlijke leermeester wil ons de weg wijzen maar dat negeren wij vaak omdat onze ratio dat niet kan verklaren ........ tot dat ons lichaam aan de noodrem trekt en we gedwongen worden om te gaan onderzoeken waarom we vastgelopen zijn.

 

Paarden helpen ons om het onzichtbare zichtbaar te maken.

 

Bij Paardenncoaching werken we ervaringsgericht in het hier en nu, wat speelt er bij jou van binnen, hoe ervaar jij dat nu en wat kunnen we doen om daar weer beweging in te krijgen ?

 

Ik benader mensen en dieren met veel gevoel en empathie maar ook nuchter en met humor. Ik faciliteer de ont-moeting van jou met mijn paarden zodat jij je kunt ont-wikkelen, je maakt een reis naar binnen. Er wordt zonder oordeel naar jou gekeken en geluisterd.

 

De praktijk laat zien dat deze manier van werken veel impact heeft en de effecten duurzaam zijn.

 

Ons coachingstraject wordt ook geheel aangepast aan jouw leervraag. Het is altijd maatwerk !

 

Voor deelname aan de sessie is ervaring met paarden niet nodig.  Er wordt niet gereden op de paarden. De activiteiten gebeuren op de grond in een directe interactie met het paard.

 

Duur van het traject :  bepalen we samen in overleg, aangezien deze werkwijze heel effectief is heb je afgezet tegen reguliere coachvormen maar weinig sessies nodig. Onze opties zijn onder meer :

 

Eén individuele "breaktrough sessie" 147 euro  

 

Traject "the inner wisdom journey" van 3 sessies : 397 euro 

 

Traject "the happiness journey" van 7 sessies : 947 euro 

 

Het kennismakingsgesprek is gratis.

 

 

Boek nu je kennismakingsgesprek ! Wat heb je te verliezen ?