Prijzen Particulieren

 

Kennismakingsworkshop Coaching met Paarden : 47 e per persoon (max 6.pers.)

 

Thema workshops : prijs variëert per aanbod

 

Individuele Coachingssessie : 67 e per uur 

 

Training persoonlijkleiderschap : 797  per persoon (max. 8 pers.)

 

Vriendinnenuitje met coachingsessie, gebak en lunch :  67 e p.p. (minimaal 4 personen)

 

Burnoutpreventie zeer intensieve training : 2497 e (max. 8 pers.)

  

Doe eens een ervaring Cadeau ! Cadeaubonnen verkrijgbaar voor alle activiteiten.

 

Mogelijkheden tot vergoeding :

 Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Via de Arbodienst van je bedrijf

 Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

 Via de belasting

 Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden. Ze moeten nodig zijn voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via het UWV (of sociale zaken van de gemeente)

 Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coaching traject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

 

 

Aanmelden ? Gebruik het contactformulier.

 

 Meer info ? bel of mail me gerust :

maessenhanneke@gmail.com  06-40839938