Teambuilding met Paarden

Samen onderweg ....

Speciaal voor managers en teams die snelle en concrete resultaten willen. Bij deze werkvorm geen oeverloze discussies maar snelle en tastbare resultaten ! Geen welles en nietus discussie over ieders rol in het team meer, weg uit de verbaal cognitieve stand en in de doe en ervaar stand !

Waarom zo buitengewoon effectief ?

80% van wat we communiceren is non-verbaal, verbaal kunnen we bluffen, verdoezelen en zelfs liegen ... non-verbaal lukt dat niet

Paarden reageren 100% puur op non-verbaal gedrag en op onze energie. Ze houden het team een spiegel voor. Bij teamsessies maken paarden de rol van een ieder in het team concreet zichtbaar. Je kunt letterlijk zien of de neuzen dezelfde kant op staan. 

Hoe ?

Het team krijgt een opdracht als opstapje voor een "gesprek" met het paard. We reflecteren hierop. Kijken hoe dit past in de realiteit van alledag en gaan vervolgens oefenen met nieuw gedrag. Het succes van dit nieuwe gedrag geeft het team een boost. Een team gaat voelen waar ze toe in staat zijn als ze beter gaan samenwerken. We evalueren en verankeren het geleerde na afloop met koffie en wat lekkers in onze knusse workshopruimte. Het team formuleert vervolgens doelstellingen waar ze samen mee aan de slag gaan. Desgewenst is er nog een follow up.

Conclusie :

Het is een hele leuke en actieve manier van werken met teams, die zeer snelle en duurzame resultaten oplevert ! 

Wat zeggen onze klanten ?

"We hebben kunnen ervaren hoe effectief en krachtig ons team kan zijn als we beter samenwerken en meer vertrouwen hebben in elkaar. Het was een ervaring die veel impact heeft gemaakt en waar we nu binnen ons team verder mee aan de slag gaan. Bedankt namens ons hele team voor de wijze lessen, de goede verzorging en hartelijke ontvangst".

"Ik heb bij jou in één sessie meer geleerd dan in alle voorgaande cursussen en trainingen. Ik sta versteld van de impact van deze werkvorm. Ik heb nu zelf ervaren dat ik meer ruimte moet en kan bieden en dat dit prettiger werkt voor mezelf en voor de ander. Bedankt voor deze mooie ervaring. Ik kom zeker nog terug en ga je overal aanbevelen. Ik ben fan !"

Teamtrainingen zijn altijd maatwerk waarbij wij graag aansluiten bij de actualiteit binnen jullie organisatie. 

 

Vraag nu een offerte aan en neem de eerste stap naar een effectievere samenwerking !