Voorkom burn-out versterk persoonlijk leiderschap !

 

Voorkom burn-out, versterk persoonlijk leiderschap

Burn-out lijkt steeds meer bij onze tijd te horen. Het wordt vaak in één adem genoemd met oververmoeidheid en werkstress. Maar burn-out is veel complexer dan dat. Het heeft namelijk te maken met een langdurige disbalans tussen de zorg voor anderen en de zorg voor jezelf. Het vuur, de passie die energie geeft om iedere dag weer aan de slag te gaan, is bij mensen met een burn-out letterlijk gedoofd. Dit vertaalt zich in psychisch, lichamelijk en emotioneel “opgebrand zijn”. Met alle ernstige, vaak langdurige, gevolgen van dien.

Onderliggende burn-out factoren

Preventieve coaching bij een dreigende burn-out kan de negatieve gevolgen beperken of zelfs voorkomen. Vaak richt preventie zich echter op het bestrijden van de symptomen van dreigende burn-out, zoals oververmoeidheid, hartkloppingen, angstklachten en hoofdpijn (gedragsniveau). Dat helpt misschien tijdelijk, maar uiteindelijk zal de burn-out toch doorzetten. De onderliggende burn-out gevoeligheden liggen immers op de veel diepere laag van identiteit.

Tijdens onze training werken wij met de onderliggende thema's zoals niet genomen rouw, uit verbinding zijn met je passie en verlangen en plekverwarring in je systeem van herkomst/huidige  systeem. Wij ondersteunen de medewerker bij het ombuigen van deze belemmeringen en het versterken van persoonlijk leiderschap met een duurzaam resultaat als gevolg. Van burnout naar het hervinden van eigen wijsheid en innerlijke kracht. 

 

Prijs : 2497

 

Dit is inclusief : 

  • 3 individuele Paardencoachingssessies
  • 5 dagen training op een locatie in de natuur
  • een sessie TRE
  • advies van een deskundig voedingsspecialist
  • een holistische massage 
  • 5x e-coaching tussen de trainingsdagen door
  • lesboek en materiaal
  • 4x lunch,koffie, thee, lekkers etc.
  • 1 terugkommidag

 

Waarom kiezen voor onze training ?

Omdat wij 7 bewezen succesfactoren  toepassen in onze training :

 1.Ervaringsgericht coachen heeft bewezen veel meer impact. Realisatie door de inzet van Coachen met Paarden. De ultieme manier van ervaringsgericht coachen (zie mijn blog hierover op deze website).

 2.Holistische benadering, we kijken naar de mens totaal, lichaam, geest, gaan aan de slag mmet dieperliggende thema's en nemen ook zingeving mee in dit geheel.

3.Schrijven heeft een bewezen helende werking voor mensen met stressgerelateerde klachten. Ingevuld door e- coaching tussen de trainingsdagen door.

4.De natuur heeft een heilzame werking. Onze locatie midden in de natuur alleen al geeft rust. We wandelen zo het bos in …

5.Gedeelde smart is halve smart … mijn moeder zei het vroeger al. Door het contact met lotgenoten ervaar je dat jij echt niet de enige bent die worstelt. We maken optimaal gebruik van de kracht van de groep.

6.Wij de trainers hebben ons gespecialiseerd in het begeleidenvan mensen met een dreigende burn-out. Wij beschikken over veel levenservaring, we zijn empatisch, hebben humor, durven ook te confronteren en zijn zeer betrokken.

 7.We werken met een hele praktische en bewezen methodieken die mensen direct meer inzicht in zichzelf en meer grip op hun leven gaat geven !

  

Voor meer inhoudelijke informatie over het programma van de training

https://www.coachingmetpaardenkracht.nl/436864569

of neem contact op met Hanneke (06-40839938)  maessenhanneke@gmail.com