Bijzondere vergaderruimte

Onze gezellige workshopruimte met uitzicht op onze paarden en de mooie omgeving van Crapoel kan ook door derden gehuurd worden voor cursussen, heisessies, presentaties, seminars, teambuilding, trainingen, vergaderingen en workshops voor groepen tot maximaal 16 deelnemers.

De ruimte, met direct uitzicht op de paarden en vergezichten over het Heuvelland is 30  m2 groot (6x5 meter) en rustiek landelijk aangekleed en ingericht. De 6 vergadertafels  van elk 1.20 x 0.80 meter kunnen in verschillende samenstellingen worden geplaatst.  Maar staand of wandelend vergaderen kan ook prima bij ons ! Voor de liefhebber is er tevens een gezellig zitje voor een knapperend haardvuur.

 Om even te ontspannen kan een wandeling worden gemaakt. Bos en veld beginnen direct voor de deur. Daarnaast kan ook een break out sessie met paarden van 1,5 uur worden geboekt om de gedachten even te verzetten.

Tevens kan er, als het weer het toe laat, gebruik gemaakt worden van het terras met schitterend uitzicht op onze paarden en het omringende landschap.

De workshopruimte is voorzien van een beamer, luxe Jura volautomatische koffiemachine, flipover, gezellige volautomatische pelletkachel, een flexibele indeling geschikt voor groepen tot maximaal 16 personen, een terras met loungebank, eettafels en een vriendelijke gastvrouw.

Roha Coaching met Paarden  is gevestigd op een kleine vakwerkboerderij in het buurtschap Crapoel in het Zuid-Limburgse Heuvelland.  Crapoel is een knooppunt van wandel- en fietsroutes en vanwege zijn schoonheid vast onderdeel van  wandeltochten zoals de Nacht van Gulpen en wielerkoersen zoals de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste en de Enecotour.

De verhuurprijs vanaf 4 personen bedraagt 20 e per persoon per dag en 12 e per persoon voor een halve dag. Dit is inclusief gebruik verwarming, beamer met audio, Wifi, flipover en onbeperkt koffie, thee, vruchtensap en water met wat lekkers erbij. 

Desgewenst kunnen wij een lunch verzorgen. 

Tevens is er de mogelijkheid voor de verzorging van borrelgarnituur en diner.